Malerarbejde

Maling af facade i København

Er din butik blevet slidt at se på, skal forretningen skille sig ud fra de andre eller er du blevet træt af den gamle farve på huset? Så er maling af facade eller mur det rette valg for dig. Vi udfører facaderenovering for både private og erhverv i København, hvilket indbefatter både maling af facade til private husfacader, store og små ejendomme og foreninger i alle størrelser.

Professionel facademaling

Vi har flere års erfaring inden for maling af facade, hvilket garanterer dig den bedste service og kvalitet og dermed et produkt, du kan være tilfreds med i mange år frem. Vor malerfirmaet har stor viden omkring, hvilke muligheder du har for at få repareret din facade eller for at få den frisket op, så den passer lige præcis til dig og det, du gerne vil stå for. Ofte kan udvalget af de forskellige produkter og mange farver være for stort og uoverskueligt. Vi står klar med gode råd om holdbare produkter og den helt rigtige farvesammensætning. Har du selv en farvekode til facademalingen, klarer vi også det.

Spar tid og penge
Dygtige malere
100% uforpligtende
Ekspertrådgivning
Høj service
PRISER

Ring for maling af facade

Går du rundt med tanker om at male din facade, så kontakt os allerede i dag. Vi besøger dig og tager en snak omkring, hvad der skal laves og er klar til at påbegynde arbejdet allerede samme dag.

Ring til os på tlf. +45 50 38 43 38 og få et uforpligtende tilbud på maling af facade.