Malerarbejde

Oliering af vinduer i København

Professionel oliering af vinduer i København

Er dine vinduer mærket af vind og vejr, og trænger de til at blive frisket op? Med professionel oliering af vinduer kan dine vinduer genvinde deres smukke ydre og give hele boligen et løft. Vor malerfirmaet tilbyder oliering af alle vinduer – uanset størrelse og type.

Fremstår som nye

Første skridt på vejen mod flotte og strålende vinduer er en vurdering af deres tilstand. Vor malerfirmaet vurderer herefter hvilken type oliering og slibning, der er behov for. Efter vurderingen sørger vi for at slibe og oliere vinduerne, så de fremstår som nye. Det er vigtigt, at alt overskydende olie poleres af dagen efter olieringen.

Vi kommer derfor ud den efterfølgende dag, og polerer de behandlede vinduer. Herefter sliber vi igen, så vinduerne opnår den helt rette finish.

Resultatet er flotte vedligeholdte vinduer, som du kan have glæde af i mange år fremover.

Mange års erfaring med oliering af vinduer

Vor malerfirmaet vægter vores kunders ønsker og behov højt, og vi stræber efter at levere løsninger, som lever op til dine forventninger.

Oliering af vinduer er en af vores kernekompetencer, og vi har flere års erfaring inden for området. Vi er eksperter når det kommer til behandling af træværk, og vi har både værktøjet og den faglige viden til at udføre et solidt stykke arbejde.

Spar tid og penge
Dygtige malere
100% uforpligtende
Ekspertrådgivning
Høj service
PRISER

Ring for maling af facade

Er du i tvivl, om vi kan hjælpe dig med din opgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

Ring til os på tlf. +45 50 38 43 38 og få et uforpligtende tilbud på oliering af vinduer.

Vi har mange tilfredse kunder i København og omegn.