Malerarbejde

Opsætning af filt og væv

Hvis en væg er meget ujævn, ru eller har revner og skader, kan løsningen være at sætte filt eller væv op. Det er et arbejde, der kræver stor nøjagtighed, og vi har ekspertisen, der gælder ved tapetsering.

Hvis du har nye og ubehandlede lofter eller vægge, skal der naturligvis spartles og grundes inden opsætning af filt eller væv. Er dine vægge tidligere behandlet, skal de enten vaskes af, eller måske skal tapet fjernes, og alle huller og revner skal kradses ud og fyldes.

Om du skal vælge filt eller væv afhænger af, hvor fin og jævn væggens flade er. Glasfilt kræver en meget jævn overflade, mens glasvæv kan varieres, så du kan vælge en mere ru væv, hvis der er større ujævnheder, eller du ønsker et mere ”råt” udseende.

Vi er eksperter i filt og væv og kan også sætte det op i dit badeværelse og andre vådrum. Du vil blive overrasket over, hvor flot et gammelt badeværelse kan blive, når man erstatter de ældre klinker med nye malede vægge i filt eller væv.

Spar tid og penge
Dygtige malere
100% uforpligtende
Ekspertrådgivning
Høj service
PRISER

Ring for opsætning af filt

Vi tapetserer og laver filt og væv i alle former for byggeri, hvad enten det er i en privat ejendom eller i store boligselskaber, lejligheder eller kontormiljøer.

Ring til os på tlf. +45 50 38 43 38 og få et uforpligtende tilbud på opsætning af filt og væv.